Siisti Biitsi -kampanja on mukana Suomi 100 -juhlavuodessa!

Olemme ylpeitä Suomen historiallisista ja kauniista rannoista. Huolehditaan siis yhdessä Suomen vesistöille entistäkin siistimpi tulevaisuus. Tänä vuonna Siisti Biitsi -kampanja on mukana Suomi 100 -juhlavuoden virallisessa ohjelmassa.

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n rantojensiivouskampanja, jonka tarkoituksena on siivota rantoja, herättää kiinnostusta rantojen roskaisuustilanteeseen,kerätä tietoa rantojen roskaisuudesta, ja mahdollistaa konkreettisen ympäristötyön ja hauskan ulkoilupäivän yhdistäminen. Siivoamalla yhdessä rannat roskista saadaan meille, eläimille ja luonnolle rannat kuntoon!

100 puhdasta rantaa Suomelle -tavoite täyttyi!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -kampanjan tavoitteena oli tänä vuonna lahjoittaa 100-vuotiaalle Suomelle 100 puhdasta rantaa. Tavoite on nyt täyttynyt!

Vaikka tämän vuoden tavoite on saavutettu, on Siisti Biitsi -kampanja edelleen käynnissä, ja siihen voi osallistua kuka tahansa siivoamalla valitsemallaan rannalla.


Siivoustapahtumat 2017


Kiinnostaako yhteistyö?

Ota yhteyttä, jos yhteistyö rantojen roskaantumisen vähentämiseksi kiinnostaa!


Ajankohtaista

20.10.2017 Roope toivottaa antoisia lukuhetkiä jäsenillemme ja pahoittelee virhettä jäsenlehden takakannessa! (Ajankohtaista)

Näinä päivinä Roope-posti saavuttaa jäsenemme, ja monipuolinen lukupaketti tipahtaa postiluukuista. Jotain jäi kuitenkin kyydistä pois, ja takakannen Päätukijat-joukostamme puuttuu yhteistyökumppanimme Wärtsilän logo.

Lue lisää

 

Atte on uusi projektikoordinaattori(Ajankohtaista)

PSS ry:n ympäristöprojektit saivat vahvistuksen, kun Atte Lindqvist aloitti projektikoordinaattorina syyskuussa.

Lue lisää

 

18.10.2017 Kohti myrkytöntä Itämerta – uudet suositukset esillä seminaarissa 7.11.(Ajankohtaista)

CHANGE-projektin loppuseminaarissa esitellään vaihtoehtoisia pohjan puhtaanapitomenetelmiä myrkkymaalien käytön vähentämiseksi. Esillä ovat myös korvaavien metodien aluekohtaiset käytäntösuositukset Itämeren alueella.

Lue lisää

 

16.10.2017 Järvi-Suomen huoltokausi on päättynyt tältä vuodelta(Ajankohtaista)

Järvi-Suomen toiminta-alueidemme alukset M/S Roopetar, M/S Roope-Saimaa sekä Pirkanmaan aluevastaavan alus M/S Hamina nostettiin maihin viime viikolla. Miehistö kiittää jäseniämme hyvin kuluneesta kaudesta. Päijänteellä ja Saimaalla normaalien huoltotöiden lisäksi kautta värittivät alusvaihdokset.

Lue lisää

 

Siisti Biitsi sosiaalisessa mediassa

Siisti Biitsi Instagramissa