Snygg Beach-kampanjen deltar i Finland 100-jubileumsåret!

Vi är stolta över Finlands historiska och vackra stränder. Låt oss tillsammans se till att Finlands vattendrag har en ännu snyggare framtid. I år är Snygg Beach-kampanjen med i Finland 100-jubileumsårets officiella program och målet är att 100 stränder ska städas under året

Snygg Beach är Håll Skärgården Ren rf:s strandstädningskampanj! Genom att tillsammans städa stränderna rena från skräp, får vi stränderna i skick för oss, djuren och naturen!

Målet är uppnått – Finland fick 100 rena stränder

Håll Skärgården Ren rf:s kampanj Snygg Beach hade i år målet att ge det 100-åriga Finland 100 rena stränder. Nu har målet uppnåtts!

Även om målet för detta år uppnåtts fortsätter kampanjen Snygg Beach, och vem som helst kan delta genom att städa på en valfri strand


Städningstalko 2017


Är du intresserad av samarbete?

Vänligen kontakta oss, om samarbete för att minska nedskräpningen av stränder intresserar dig.

Kontakta oss

Evenemang

Aktuellt

18.10.2017 För en giftfri Östersjön – nya rekommendationer presenteras på seminarium(Aktuellt)

På slutseminariet för CHANGE-projektet presenteras alternativa metoder för att hålla båtbottnen rena för att minska användningen av giftmålfärger. Dessutom presenteras områdesspecifika rekommendationer för användningen av ersättande metoder.

Läs mera

 

16.10.2017 Vi ses på Venexpo-mässan i Åbo under farsdagsveckoslutet! (Aktuellt)

Finland 100 -jubileumsåret till ära erbjuder Åbo Mässcenter fritt inträde till Båtexpo 9–12.11 och uppmuntrar besökarna till att donera en summa motsvarande inträdesavgiften för att understöda Håll Skärgården Ren rf:s arbete.

Läs mera

 

21.09.2017 Målet är uppnått – Finland fick 100 rena stränder(Aktuellt)

Håll Skärgården Ren rf:s kampanj Snygg Beach hade i år målet att ge det 100-åriga Finland 100 rena stränder. Nu har målet uppnåtts och hittills har 102 stränder städats runtom i Finland.

Läs mera

 

Till salu Håll Skärgården Ren rf:s ur bruk tagna arbetsfartyg(Aktuellt)

Föreningens servicefartyg M/S Roopetar från Päijänne verksamhetsområde vars kapacitet hade blivit för liten och som saknade lyftkran ersattes i augusti med ett fartyg från Saimen. M/S Roopetar är nu tagen ur bruk och är till salu.

Läs mera

 

18.09.2017 Månadens rekommenderare Henrik Westerholm – HSR rf gör det möjligt att göra långfärder med båt(Aktuellt)

För Henrik Westerholm är havet den mest avslappnande miljö man kan tänka sig. Han älskar havet och i synnerhet skärgården och båt- och stugliv är hans primära fritidsintressen.

Läs mera

 

Snygg Beach i sociala medier

Snygg Beach Instagram